De moderne beleggingsverzekering

Fortuna di Generali, een hedendaagse beleggingsverzekering, gekoppeld aan beleggingsfondsen en gecommercialiseerd door Generali Belgium, maatschappij naar Belgisch recht.

Om de volledige details over onze beleggingsverzekering te ontdekken, raadpleeg op onze brochure

Geen 2% premietaks*

Teken tot en met 29 maart 2019 in op de verzekering en Generali schenkt u de premietaks van 2%. U investeert dus 2% méér in uw ‘Fortuna di Generali’-contract.
*Tijdelijke actie onder voorwaarden en onder voorbehoud van vervroegde afsluiting. Lees het reglement van de premietaksactie.

Kosteloze risicobeheersing

Investeert u in één keer een aanzienlijk bedrag in een beleggingsverzekering en wilt u graag extra gemoedsrust? Dan beschermt u uw investering dankzij onze verschillende financiële opties.

Samen beleggen

U kunt samen met uw partner in één TAK 23-beleggingsverzekering investeren. Zo zijn zowel u als uw partner beschermd. Dit biedt u tal van mogelijkheden.

Kwalitatief fondsengamma

U kiest samen met uw makelaar verschillende fondsen uit het gamma van gerenommeerde onafhankelijke fondsbeheerders. Zo stelt u uw beleggingsverzekering op maat samen.

Geen 2% premietaks*

Teken tot en met 29 maart 2019 in op de verzekering en Generali schenkt u de premietaks van 2%. U investeert dus 2% méér in uw ‘Fortuna di Generali’-contract.
*Tijdelijke actie onder voorwaarden en onder voorbehoud van vervroegde afsluiting.

Lees het reglement van de premietaksactie

Samen beleggen

Fortuna di Generali is een beleggingsverzekering naar Belgisch recht dat een perfect antwoord biedt aan de families van vandaag. Zowel klassieke als nieuw samengestelde gezinnen of andere koppels kunnen deze TAK 23-beleggingsverzekering afsluiten op twee hoofden (met twee verzekeringsnemers en twee verzekerden). Bij een eerste overlijden spaart de langstlevende partner gewoon verder. Een deel van uw investering opnemen, de begunstigde(n) wijzigen of fondsen switchen, kan enkel als beide verzekeringsnemers akkoord gaan. Op deze manier kunt u aan vermogensplanning doen.
Fondsenoverzicht

Lees meer over de verschillende mogelijkheden om samen te beleggen

Kwalitatief fondsengamma

U kiest samen met uw makelaar verschillende fondsen uit een compleet en gediversifieerd gamma van gerenommeerde onafhankelijke fondsbeheerders. Zo stelt u uw beleggingsverzekering op maat samenin functie van uw beleggerprofiel.

In de Specifieke-Informatiedocumenten vindt u o.a. de prestatiescenario’s van alle beleggingsfondsen.

Kosteloze risicobeheersing

De waarde van een tak 23- beleggingsverzekering evolueert mee met de waarde van de fondsen en kan dus schommelen. Investeert u in één keer een aanzienlijk bedrag in een beleggingsverzekering en wilt u graag extra gemoedsrust? Dan beschermt u uw investering dankzij onze verschillende financiële opties: Gespreide Investering, Dynamische Stop Loss en Automatisch herbeleggen.

Dynamische Stop Loss: Op het juiste moment uitstappen om uw winsten veilig te stellen en uw verlies te beperken is eveneens een moeilijke opdracht. Via de Dynamische Stop Loss optie wordt uw belegging beschermd tegen mogelijke beursdalingen en kunnen opgebouwde winsten veiliggesteld worden.

Gespreide Investering: Uw investering is stap voor stap belegd in het fonds naar uw keuze en u investeert aan een gemiddelde koers. U kiest zelf de periode van de Gespreide Investering gaande van 1 tot 24 maanden.

Automatisch Herbeleggen: Na de uitvoering van de Dynamische Stop Loss wordt uw investering belegd in het fonds Generali Euro Liquidity. Op het juiste moment herinvesteren is ook in dit geval een zeer moeilijke opdracht. Via de optie Automatisch Herbeleggen wordt uw geld na een Stop Loss stap voor stap geherinvesteerd en investeert u, net zoals bij de optie Gespreide Investering, aan een gemiddelde koers.

Lees het Essentiële-Informatiedocument van Fortuna di Generali

Raadpleeg eveneens onze algemene voorwaarden.

[[currentBroker.brokerNameField]]

[[currentBroker.brokeraddressField.addressField]] [[currentBroker.brokeraddressField.streetNumberField]]
[[currentBroker.brokeraddressField.localityField.zipCodeField]] [[currentBroker.brokeraddressField.localityField.nameField]]

Nederlands Frans Nederlands / Frans

Bel mij terug

Wanneer bent u telefonisch bereikbaar? Tussen uur en uur

Bedankt voor uw registratie

Terug naar homepagina


Elk gezin is uniek. Gehuwd, samenwonend of een nieuw samengesteld gezin: voor Generali maakt het niets uit.

Voor elk modern gezin hebben wij producten op maat ontwikkeld, om u optimaal te beschermen. Uw makelaar helpt u graag verder.

Generali.be maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Ik aanvaard dat mijn gegevens en informatie gebruikt worden om de presentatie van de website te verbeteren en de navigatie te optimaliseren.Meer info XSLUITEN